101 Dalmatinere (1961) Spille Film

Download film 101 Dalmatinere i HD-kvalitet. Se streaming 101 Dalmatinere i high definition-format. Fuld film streaming 101 Dalmatinere i video i høj kvalitet. Download fuld 101 Dalmatinere i høj kvalitet. Online streaming 101 Dalmatinere i high definition kvalitet.


Du vil opdage en omfattende beskrivelse af 101 Dalmatinere nedenfor:
 • Original titel : One Hundred and One Dalmatians
 • Film titel : 101 Dalmatinere
 • År for film : 1961
 • Genrer af film : Animation,
 • Status for film : Released
 • Udgivelsesdato for film : 1961-01-25
 • Virksomheder af film : Walt Disney Productions,
 • Landene i film : United States of America,
 • Sprog af film : English,
 • Varighed film : 76 Min
 • Gennemsnitlig stemme af film : 6.3
 • Youtube ID film : 1Q_98VlWLF4
 • Oversættelse af film : EN,DE,IT,NL,PT,FR,RU,SV,ES,DA,NB,TR,FI,HU,CS,PL,ZH,HE,NO,IS,EL,RO,
 • Aktører film :George Pelling (Danny), Marjorie Bennett (Duchess), Barbara Beaird (Rolly), David Frankham (Sgt. Tibs), Tudor Owen (Towser), Lisa Davis (Anita), Martha Wentworth (Nanny / Queenie / Lucy), Tom Conway (Quizmaster / Collie), Mickey Maga (Patch), J. Pat O'Malley (Colonel / Jasper), Cate Bauer (Perdita), Sandra Abbott (Penny), Queenie Leonard (Princess), Thurl Ravenscroft (Captain), Frederick Worlock (Horace / Inspector Craven), Betty Lou Gerson (Cruella De Vil / Miss Birdwell), Bill Lee (Roger (singing voice)), Rod Taylor (Pongo), Mimi Gibson (Lucky), Ramsay Hill (Television Announcer / Labrador), Ben Wright (Roger)
Det er en komedie - Det er et mysterium - Det er en thriller - Det er nyt - det er anderledes - Det er dejligt - Det er SJOVT!

0055254

101 Dalmatinere er en film skabt af Walt Disney Productions, der er udstyret med en beskrivelse af filmen er "De er frække og charmerende, og det bedste er, at der er 101 eksemplarer af dem! Tag med Disneys dalmatinere ud på et fantastisk eventyr for hele familien. Fyldt med spænding, humor og masser af pletter! Hjemme hos Robert og Anita er alt lutter idyl og lykke, for deres dalmatinere Pongo og Perle har fået deres første kuld hvalpe; 15 uimodståelige små hvalpe. Men pludselig en dag er hvalpene forsvundet. Og ikke nok med det, alle dalmatinerhvalpe i hele London er sporløst forsvundet. Hvem kan have taget dem og hvorfor? Den store hundealarm går i gang og hunde fra nær og fjern hjælper med at lede. Sporene leder ikke helt uventet til Anitas gamle skolekammerat, den lumske og upålidelige Cruella de Vil, som altid har drømt om en plettet pelsfrakke…". Filmen er produceret med fremragende grafisk kvalitet, bedste lydkvalitet og fineste bedste skuespillere.

Når jeg første får at vide, om denne film er jeg ikke helt sikker i tilfælde I en af idé eller ingen. Efter at have set det Jeg vil bare bruge at tale om at virkelig sætter pris. Jeg anbefaler stærkt denne film for de personer, der at gøre din genre Animation, . Som mulige ser det til gratis ved blot klikke indsende og tilmeld, du har mulighed for at ser mange og mange nyeste filmtitler for uden omkostninger.

... Fuld streaming 101 Dalmatinere i bedste look videoformat 1080p ....
Original Music Composer : George Bruns, Editor : Roy M. Brewer Jr., Director : Hamilton Luske, Director : Clyde Geronimi, Producer : Walt Disney, Director : Wolfgang Reitherman, Screenplay : Bill Peet, Editor : Donald Halliday, Novel : Dodie Smith
Sikker, nu du kan se film af 101 Dalmatinere fuldt længde og har den link til dette flick 101 Dalmatinere i bedste kvalitet.


Tags: puppy, dog, dalmatian, walt disney,

Share this article :

Send en kommentar

 
Support : Copyright © 2011. film animation fuld ur - All Rights Reserved