Taran og den magiske gryde (1985) Fuld Streaming

Download film Taran og den magiske gryde i high definition kvalitet. Se fuld film Taran og den magiske gryde i HD-video. Download fuld Taran og den magiske gryde i HD-format. Spille film Taran og den magiske gryde i top videoformat. Online streaming Taran og den magiske gryde i høj kvalitet.


Du kan forstå samlede beskrivelse af Taran og den magiske gryde nedenfor:
 • Original titel : The Black Cauldron
 • Film titel : Taran og den magiske gryde
 • År for film : 1985
 • Genrer af film : Eventyr, Animation, Fantasy, Familie,
 • Status for film : Released
 • Udgivelsesdato for film : 1985-07-24
 • Virksomheder af film : Walt Disney Pictures,
 • Landene i film : United States of America,
 • Sprog af film : Italiano, English,
 • Varighed film : 77 Min
 • Gennemsnitlig stemme af film : 6.4
 • Youtube ID film : lHiyYSuveJ4
 • Oversættelse af film : EN,DE,FR,IT,SV,DA,NL,PT,ES,RU,FI,EL,HE,NO,CS,ZH,
 • Cast af film :Nigel Hawthorne (Fflewddur Fflam (voice)), Eda Reiss Merin (Orddu (voice)), James Almanzar (Henchman (voice)), Brandon Call (Fairfolk (voice)), Grant Bardsley (Taran (voice)), Peter Renaday (Henchman (voice)), Lindsay Rich (Fairfolk (voice)), John Byner (Gurgi / Doli (voice)), Billie Hayes (Orgoch (voice)), Gregory Levinson (Fairfolk (voice)), Adele Malis-Morey (Orwen (voice)), Arthur Malet (King Eidilleg (voice)), Freddie Jones (Dallben (voice)), Susan Sheridan (Eilonwy (voice)), Phil Fondacaro (Creeper / Henchman (voice))

0088814

Taran og den magiske gryde er den største film fremstillet ved Walt Disney Pictures, der har en beskrivelse af filmen er "Disneys legendariske eventyr Taran og den magiske gryde er en blanding af fantasi, magi og humor. I en fjern del af det gådefulde land Pyradian hersker den ondskabsfulde Hornede Konge. Han er besat af tanken om at finde den magiske gryde, så han kan få mere magt ved hjælp af grydens overnaturlige kræfter. Men han har ikke taget højde for Taran; en dreng, som ved hjælp af et magisk sværd, et væsen der ligner en hund og hedder Gurgi, en smuk prinsesse og en synsk gris, der tager kampen op for at hindre kongen i at få mere magt.Taran og den magiske gryde er Disneys 25. tegnede klassiker. Et farefuldt eventyr, der tryllebinder hele familien fra start til slut med Disneys sans for magi og uforglemmelige figurer.". Filmen er produceret med fremragende grafisk kvalitet, bedste kvalitet af lyd og størst bedste skuespillere.

Når jeg første får at vide, om denne film er jeg ikke helt sikker hvis jeg at idé eller ikke. Efter at have set det Der er til staten som jeg generelt virkelig gerne. Jeg helt klart anbefale denne film for dem, der måske din genre Eventyr, Animation, Fantasy, Familie, . Er i stand ser det gratis blot ved klikke indsende og tilmeld, du er i stand til at ser utallige nyeste filmtitler helt fri.

... Se streaming Taran og den magiske gryde i top kvalitet 1080p ....
Director : Richard Rich, Producer : Joe Hale, Director : Ted Berman, Editor : James Koford, Editor : Armetta Jackson-Hamlett, Novel : Lloyd Alexander, Author : Richard Rich, Animation : Chris Buck, Executive Producer : Ron W. Miller, Original Music Composer : Elmer Bernstein, Editor : James Melton, Dialogue : Roy Edward Disney
Sikker, nu du kan se film involverer Taran og den magiske gryde fuldt længde og find den forbindelse til dette movie Taran og den magiske gryde i bedste look videoformat.


Tags: sword, pig,

Share this article :

Send en kommentar

 
Support : Copyright © 2011. film animation fuld ur - All Rights Reserved